Sabtu, 28 April 2012

Meredah rimba

 Aku dan kelab HTMCC meredah rimba dengan bermotor,Perjalanan dimulai pada pukul 10 pagi dengan dimulai dengan membaca doa olih ketua group,Semua peserta rombongan 38 orang,Motor2 yang digunakan semuanya telah diubah suai mengikut kesesuaian tempat.Tempat yang nak dituju pada kali ini diparas lebih 2000 kaki dari paras laut.. Sebenarnya pada kali ini selain dari meredah rimba geng HTMCC bercadang berkelah dan memancing,Berkelah maksud nya makan2 stail kampung iaitu makan nasi lauk budu dan cicah dengan ikan panggang yang dipancing huhuhuhu..sedap loooo,Video ini di-rakam kan semasa peserta makan..

 Big Bos...

Seorang dari dua orang peserta kecik..


Tiga puluh tujuh orang dari tiga puluh lapan orang,Aku tak termasuk sebab snap gambar kat depan semua peserta,Pada minggu depan geng ni hendak meredah kekawasan cengal besar dihulu dungun,Dengan kumpulan yang besar macam ni sangat menyukarkan perjalanan kerana banyak kerenah yang terpaksa dihadapi,terutamanya motor rosak,tayar bocor dan kerenah mehnah yang lain lagi,sekian....

2 ulasan:

  1. Salam ...

    Tahniah diucapkan kepada semua peserta. Selamat sampai dan selamat balik. Rasa bangga kerana kg kita masih mempunyai aktiviti seumpama ini. Terkilan juga kerana x leh nak join. Kalau de 1x mmg best ah. Harap leh anjurkan lagi untuk di lain masa ... Insya Allah !

    BalasPadam
  2. insyallah,pada bln 5 ni nak gi cengal besar,program ni lagi hebat...huhuhu

    BalasPadam